Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: De werkgeluk mindset

Soort: Workshop
Datum: 10 november 2021
Tijd: 10:00 tot 12:30
Kosten: € 0.00
Aantal beschikbare plekken: 16


Geluk wordt voor 50% bepaald door je DNA, 10% door je omgevingsfactoren en 40% door jouw eigen denken en handelen. Grappig genoeg gaat veruit de meeste energie vaak naar het veranderen van de ander of de omgeving. Wil jij meer werkgeluk? Zet dan in op die 40% van jouw eigen denken en handelen! Weet je niet hoe? Dan is deze workshop perfect voor jou. 

Je gaat aan de slag met je mindset. Mindset is je manier van denken, voelen en handelen. Gelukkig is ons brein neuroplastisch, het brein kan veranderen. Naast concrete toepasbare tips ga je aan de slag met de cirkel van 8; een zeer laagdrempelige maar effectieve methode om meer eigenaarschap te pakken in iedere situatie. Je leert te kijken in kansen in plaats van kijken naar problemen. Een interactieve workshop, die jou nieuwe inzichten geeft en waarvan je inspiratie krijgt om aan de slag te gaan met jouw mindset.

Over de trainer
PlanHR heeft de missie om werkend Nederland te inspireren het eigen werkgeluk te ontdekken en daadwerkelijk te vergroten. PlanHR houdt ervan om creatieve oplossingen op maat te creëren, in de vorm van (online) trainingen, workshops en apps. 

Maximaal aantal deelnemers 
16 

Datum en tijd
Deze workshop vindt online plaats op woensdag 10 november van 10.00 tot 12.30 uur. 

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. 
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.