Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: Egostrippen - de ultieme update van jouw eigen besturingssysteem

Soort: Workshop
Datum: 09 november 2021
Tijd: 13:30 tot 15:30
Kosten: € 0.00
Aantal beschikbare plekken: 12


Ben je nieuwsgierig naar hoe je in elkaar zit? Wil je graag anders kijken naar jezelf, anderen en situaties? Dan is deze workshop interessant voor jou.  

Onbewust handel je als mens in patronen en routines. Maar waarom doe je de dingen zoals je ze doet? En wat maakt dat je euforisch kan zijn over het ene, terwijl je vol oordelen kan zitten over het andere? In deze workshop van Egostrippen leer je jouw (ego)trip te strippen. Je neemt een kijkje achter de schermen van je eigen ik. Door te Egostrippen verander je jouw mentale kijk op zaken. Zet jezelf in je veranderkracht en geef een boost aan je vitaliteit. De ultieme update voor je eigen besturingssysteem! Met de praktische basis van Egostrippen kan je gelijk aan de slag, zowel in je werk als privé. 

Over de trainer
Elkie Deadman heeft een drive om mee te werken aan egostrippen die komt vanuit haar behoefte een bijdrage te leveren aan de wereld waarin zij leeft. De verschillende gesprekken en uitwisselingen, die ontstaan tijdens het ontwikkelen van het gedachtegoed rondom egostrippen, dragen ook bij aan haar wens om te blijven groeien, leren, experimenteren, uitwisselen, ont-plooien, ont-wikkelen en verbinden. Haar werkwijze is ‘speels’ en vrolijk. Deze manier van werken geeft haar een prettig en blij gevoel.

Maximaal aantal deelnemers 
12

Datum en tijd
Deze workshop vindt fysiek plaats op dinsdag 9 november van 13.30 tot 15.30 uur bij gemeentehuis Steenwijkerland, Vendelweg 1, 8331 XE Steenwijk, vergaderruimte A 2.05.

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. 
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.