Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: Follow your Curiosity

Soort: Workshop
Datum: 15 november 2021
Tijd: 10:00 tot 12:30
Kosten: € 0.00
Aantal beschikbare plekken: 12


Hoe vaak ben jij nog echt nieuwsgierig? Nieuwsgierige mensen en organisaties zijn succesvoller en gelukkiger, dat blijkt uit groot onderzoek van Harvard. Eerst was er IQ, toen kwam EQ en dit wordt het tijdperk van CQ (curiosity quotient). Kortom hoog tijd om de nieuwsgierige intelligentie te trainen. 

Ruimte voor nieuwsgierigheid op de werkvloer is er niet altijd en dat is een gemiste kans. Technologie en algoritmes nemen steeds meer menselijke IQ skills over. We zitten op een kantelpunt en dat vraagt om een andere manier van werken. Verleg daarom de focus van het IQ naar het CQ. 

In deze workshop zet jij jouw nieuwsgierige intelligentie weer op scherp. Klaar om kinderlijk nieuwsgierig te zijn? Meld je dan aan voor deze energieke online workshop van The Curious School.

Over de trainer
Anna Willems is oprichter van The Curious School en werkt als nieuwsgierigheids-expert, trainer en dagvoorzitter. Ze innoveert, faciliteert, traint en presenteert. Het is haar missie de wereld een stukje nieuwsgieriger te maken, want nieuwsgierigheid ontvlamt de skills van de toekomst: van creativiteit en ondernemerschap tot innovatiekracht en inlevingsvermogen.

Maximaal aantal deelnemers
12 

Datum en tijd 
Deze workshop vindt online plaats op maandag 15 november van 10.00 tot 12.30 uur. 

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. 
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.