Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: Out of the Box!


Hoe kom je tot nieuwe ideeën? Als we samenwerken aan een vraagstuk, blijven we soms hangen bij de standaard oplossingen voor ons probleem. Terwijl we toe zijn aan nieuwe, frisse inzichten. 

In de workshop Out of the Box! Leer je hoe je loskomt van bestaande denkpatronen. Je krijgt inzicht in de werking van je brein. Ook doorloop je de innovatieroute, zodat je na de workshop handvatten hebt om in je werk te innoveren. Van probleemverkenning naar brainstorm en resultaat. Ook jij kunt écht tot nieuwe waardevolle ideeën komen!

Over de trainer 
Anne-Marie Backx van TeamGelukT is trainer en facilitator. Ze inspireert professionals om slimmer samen te werken, durven te innoveren en passende werkvormen te gebruiken. Vanuit haar passie voor organisatieverandering én de impact daarvan op teams heeft ze binnen de overheid diverse teams begeleid bij (innovatieve) verandertrajecten. 

Maximaal aantal deelnemers 
12

Datum en tijd 
Deze workshop vindt online plaats op maandag 8 november van 9.30 tot 11.30 uur. 

Aanmelden 
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. 
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.