Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: Slimmer (thuis) werken


Nu vaker thuiswerken de norm is, begint het bij zelfleiderschap, de regie nemen, je eigen richting bepalen en daarmee optimaal kunnen functioneren en alles uit jezelf halen. In deze workshop richt jij je op het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het aanleren van nieuw gedrag om op een vitale manier (thuis) te kunnen werken.

Er is geen collega of manager die je erop kan wijzen dat je te weinig pauze neemt of vaak afgeleid bent door je telefoon, dit moet je zelf doen. Je moet je, nog meer dan wanneer je naar kantoor zou gaan, bewust worden van jouw eigen handelen en gedrag om met dezelfde energie, focus, efficiëntie en werkplezier thuis te kunnen werken.

Na deze workshop ga jij met een zak vol praktisch in te zetten tools je volgende werkdag in. Je zult daar direct resultaat van merken in je werk. De thema’s die aan bod komen zijn onder andere zelfleiderschap, aandachtsmanagement, energiemanagement, positief denken en het managen van verwachtingen.

Over de trainer
SmartLife Academy ontwikkelt interventies vanuit een holistische visie en de positieve psychologie. Dit betekent dat zij naar de mens kijken als een geheel van fysieke, mentale, emotionele en zingevende kwaliteiten. Zelfbewustzijn en zelfsturing zijn van doorslaggevend belang voor het goed functioneren, en vitaal zijn, van het geheel. 

Maximaal aantal deelnemers 
20 

Datum en tijd 
Deze workshop vindt online plaats op dinsdag 16 november van 15.00 tot 17.00 uur. 

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. 
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.