Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: Werkende Werkvormen


Organiseer je online bijeenkomsten en ben je op zoek naar inspiratie? Tijdens deze workshop ontdek je werkvormen die werken! Je leert wat de ingrediënten zijn, welke tools je kunt inzetten en hoe je een eigen werkvorm ontwerpt. 
 
Na afloop ontvang je het TeamGelukT inspiratie e-book met 30 werkvormen voor online en hybride bijeenkomsten.

Over de trainer 
Merianka Melissen van TeamGelukT is beïnvloedingsdeskundige en trainer. Ze was jarenlang eigenaar en leidinggevende binnen een snelgroeiend ICT-bedrijf. Sinds de verkoop 8 jaar geleden, werkt ze als (team)trainer op het gebied van communicatie en persoonlijke kracht en leiderschap. 

Maximaal aantal deelnemers 
12

Datum en tijd 
Deze workshop vindt online plaats op maandag 8 november van 13.00 tot 15.00 uur. 

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. Ter voorbereiding: Leg voor aanvang van de workshop een rood en een groen voorwerp klaar.
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.