Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: Grip op je workflow met een Bullet Journal


Word jij geleefd door je agenda? Stapelen de werkzaamheden zich op en komt alles aan op het laatste moment? Verlies je de lange termijn doelstellingen makkelijk uit het oog door de waan van de dag? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Krijg weer grip op je workflow met een Bullet Journal. Een Bullet Journal helpt je overzicht te houden, prioriteiten te stellen en geeft rust in je hoofd.  Je houdt zelfs tijd over! Dit eenvoudige systeem kun je makkelijk aanpassen naar je eigen situatie en is daarom zo praktisch in gebruik. 

De flexibiliteit van een Bullet Journal houdt rekening met:

•    Meerdere opdrachten of projecten tegelijk
•    Werk en privé
•    Overzicht per dag / per week / per maand / per half jaar
•    Deadlines en tussendoorklusjes
•    Handige lijstjes om niets te vergeten

In deze workshop ga je praktisch aan de slag om je eigen notitieboek en systeem aan te maken. Je leert de basisbeginselen, zodat jij je kunt focussen op het maatwerk. Voor de rest van het jaar heb jij een goed overzicht en kun je prioriteiten stellen. Je krijgt weer rust in je hoofd. Een mooie manier om al aan de doelstellingen van 2022 te werken.

Over de trainer 
Marianne Eussen is zelfstandig coach, trainer en organisatieadviseur. Ze werkt voor gemeenten, zorginstellingen en onderwijsorganisaties. Ze helpt teams en hun leidinggevenden om beter te presteren. Persoonlijke effectiviteit is één van de thema’s daarin, net als samenwerking en leiderschap. 

Maximaal aantal deelnemers 
20 

Datum en tijd
Deze workshop vindt online plaats op vrijdag 12 november van 10.00 tot 12.00 uur. 

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. Ter voorbereiding: zorg voor een boekje (A5) (of losse vellen A4 als je eerst wil uitproberen), een lineaal, een pen of stift. Eventueel kun je ook gekleurde stiften en washitape (gekleurd plakband) gebruiken.
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.