Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen workshop: Werkgeluk - word je eigen Chief Happiness officer

Soort: Workshop
Datum: 11 november 2021
Tijd: 09:30 tot 12:30
Kosten: € 0.00
Aantal beschikbare plekken: 12


Vroeger ging je werken om geld te verdienen. Je baan zorgde voor inkomen en daarmee voor geluk. Maar in deze tijd van verandering met toenemende werkdruk, komt steeds vaker het besef dat geld alleen niet gelukkig maakt. Andere factoren bepalen of je vitaal en gedreven in je werk staat en de kans op stress en een burn-out worden verminderd. 

In deze workshop kijk je naar het belang van werkgeluk en naar wat werkgeluk wel en niet bepaalt. Je ontdekt wat de bouwstenen zijn om jouw werkgeluk te vergroten, zodat jij je eigen Chief Happiness Officer kunt worden.

Over de trainer
Samen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties. Zij richten zich zowel op de ontwikkeling van mensen als organisaties binnen het openbaar bestuur. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.

Maximaal aantal deelnemers 
12

Datum en tijd 
Deze workshop vindt fysiek plaats op donderdag 11 november van 9.30 tot 12.30 uur.
Over de locatie word je later geïnformeerd.

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop via de aanmeldknop onderaan deze pagina. 
Wil je meer informatie of heb je vragen over het aanmelden? Dan kun je terecht bij Marije Brouwer via Marije@talentenregio.nl

Kun je onverwacht toch niet meedoen aan de workshop waarvoor jij je hebt aangemeld? Meld je dan zo snel mogelijk af via de afmeldknop onderaan deze pagina (zichtbaar wanneer jij bent aangemeld). Zit de workshop vol? Meld je dan aan als belangstellende. Jij wordt dan op de reservelijst geplaatst en wanneer een plek vrij is ontvang jij een e-mail.