Overslaan en naar de inhoud gaan

De Talentenregio mobiliteitstafel gaat van start! 

26-08-2021


Al een aantal jaar staat het oprichten van een mobiliteitstafel op de agenda van Talentenregio. Dit jaar is het zover: per 1 september starten wij met de Talentenregio mobiliteitstafel!

Als geen ander weten wij dat plezier in je werk belangrijk is en dat talent werkt. Daarom willen we de interne mobiliteit binnen Talentenregio bevorderen. Verbinding op het gebied van mobiliteit, samenwerken aan mobiliteit gerelateerde casussen én de lijntjes tussen de Talentenregio-organisaties kort houden is wat we met de mobiliteitstafel willen realiseren. Een Talentenregio mobiliteitstafel biedt mooie kansen voor de regio en zorgt ervoor dat medewerkers hun talenten volop kunnen benutten in een functie die bij hen past.

Per 1 september komen P&O’ers uit de regio om de maand (digitaal) bij elkaar om casussen rondom mobiliteit te bespreken. De eerste bijeenkomst is het startsein van een pilot tot aan het voorjaar van 2022. Na de pilot begint de evaluatie en wordt besloten óf en hoe de mobiliteitstafel een vaste plek krijgt binnen Talentenregio. 

Een groot deel van de Talentenregio-organisaties neemt deel aan de Talentenregio mobiliteitstafel. Heb jij een vraag over mobiliteit? Neem dan contact op met de HR adviseur binnen jouw organisatie. Hij of zij kan je informeren over de mogelijkheden van onze mobiliteitstafel.