Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis online inspiratiesessie New Time Management

07-09-2021


De vakantie zit er weer op, we gaan weer aan het werk. Om je prioriteiten en focus scherp te stellen en de waan van de dag de baas te worden kun jij je aanmelden voor de gratis online inspiratiesessie ‘Orde in de chaos en rust in het hoofd’.

De overvolle e-mailbox weer leegmaken, de stand van zaken met collega’s bespreken én tussendoor nog een paar telefoontjes. Voor het eind van de dag is dat rustige vakantiegevoel waarschijnlijk helemaal weg. Tijdens deze inspiratiesessie leer jij jouw tijd optimaal te gebruiken, met rust in het hoofd en een tevreden gevoel aan het eind van elke werkdag! Je krijgt handvatten om hierin stappen te maken én je ziet wat in de volledige training New Time Management wordt behandeld. In 1,5 uur tijd maak je kennis met de basisonderwerpen in Time Management.

De inspiratiesessie is op 13 september om 12.00 uur tot ongeveer 13.30 uur, via Teams. Ondertussen kun je gerust lunchen want de sessie is interactief maar informeel. De insteek is een resultaatgerichte middag met tips die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Meld je gauw aan voor deze inspiratiesessie via onze activiteitenkalender. Het aantal plaatsen is beperkt om de kwaliteit en interactie te kunnen waarborgen, dus wees er snel bij! Wil je meer informatie? Mail gerust naar miranda@talentenregio.nl.