Overslaan en naar de inhoud gaan

Oldebroek

In Oldebroek is het prettig wonen, werken en recreëren. Daarvoor zetten 200 betrokken collega's zich dagelijks in met oog voor nieuwe mogelijkheden en zorg voor wat onze gemeente zo bijzonder maakt.
Onze organisatie is laagdrempelig, ideeën delen wij graag met elkaar. Wij waarderen eigen initiatief en geven persoonlijke ontwikkeling de ruimte.


Over onze gemeente
Oldebroek ligt op de Noord Veluwe en heeft 23.000 inwoners. Onze gemeente bestaat uit zes dorpskernen, elk met hun eigen identiteit en kenmerken. Wij zijn trots op onze betrokken gemeenschap, actief in verenigingsleven en maatschappelijke organisaties. Met rust, ruimte en een afwisselend landschap bieden wij volop mogelijkhede n voor ontspanning en recreatie.

Economie
Oldebroek is een agrarische gemeente met veel vakmensen en zzp'ers. De bedrijvigheid concentreert zich vooral rond een aantal bedrijventerreinen. De
sector recreatie en toerisme is de laatste jaren gegroeid en biedt nog volop kansen voor ontwikkeling. De ligging bij de A28 en A50 maakt de gemeente uitstekend bereikbaar.

Samenwerking
Oldebroek werkt voortdurend aan het verbeteren van haar dienstverlening. Daarbij werken we nauw samen met onze buurgemeenten en andere gemeenten in de regio. Met Hattem en Heerde vormen we één ICT-dienst. We onderzoeken de mogelijkheden voor onder andere samenwerking op sociale
zaken.

Voor meer informatie over de gemeente kijk op: http://www.oldebroek.nl