Overslaan en naar de inhoud gaan

Meppel

Meppel, een stad met een open karakter die voor iedereen wat te bieden heeft. Meppel is gunstig gelegen op een kruispunt van wegen, spoor en water. Mooie woonwijken, een gezellige historische binnenstad, leuke evenementen, bedrijvigheid en op fietsafstand van een prachtige natuurlijke regio.


Over onze gemeente
De gemeente Meppel bestaat uit Broekhuizen, Meppel, Nijeveen, Rogat en De Schiphorst. De gemeente Meppel heeft ruim 32.500 inwoners en ligt midden in de natuur tussen de Overijsselse meren en Drentse bossen. In Meppel is het prettig en gevarieerd wonen met alle soorten onderwijs en gezondheidszorg in de buurt. Het is een centrum van een bedrijvige regio met veelvormige werkgelegenheid. Meppel is flexibel. Wie in Meppel werkt, krijgt met al deze aspecten te maken. Bovendien biedt Meppel je de gelegenheid om zelfstandig en projectmatig te werken. Je kunt je werktijden waar mogelijk flexibel indelen waardoor werk en privé beter te combineren zijn.

Meppel is ambitieus
Meppel is op zoek naar medewerkers die de stad verder vorm willen geven en samen haar ambities wil verwezenlijken. En daarbij samenwerkt met inwoners en vertegenwoordigers uit de Meppeler samenleving.

Over onze organisatie
Onze organisatie heeft vier afdelingen. Hierdoor zijn we slagvaardig en in staat om snel en efficiënt een antwoord te formuleren op vragen van inwoners, bedrijven, organisaties en instellingen.

Afdeling Ontwikkeling en Strategie
Een kleine afdeling professionals met visie, die de gemeente beschouwt vanuit de toekomst. De medewerkers hebben gevoel voor de politiek-bestuurlijke omgeving. De afdeling grijpt kansen en weet bedreigingen af te wenden.

Afdeling Regie en Realisatie
Deze afdeling kijkt naar buiten, zorgt voor het operationaliseren van het beleid, voert de regie op de realisatie en fungeert als backoffice voor diverse producten.

Afdeling Klantcontacten
Een afdeling waar dienstverlening en informatievoorziening aan bewoners, bedrijven en instellingen in Meppel voorop staat.

Afdeling Ondersteuning
Zorgt voor de verbinding in de bedrijfsvoering. Klantgericht, maar met een bedrijfsmatige benadering. Uitvoering en ondersteuning, maar ook advisering, kaderstellend en control. De eenheid zorgt voor doorontwikkeling van zowel personeel als organisatie.

Voor meer informatie over de gemeente kijk op: http://www.meppel.nl