Overslaan en naar de inhoud gaan

Veiligheidsregio IJsselland

Binnen Veiligheidsregio IJsselland werken brandweer, GHOR, politie, gemeenten en onze crisispartners samen als één regisseur: van brandweerzorg, geneeskundige hulp, rampenbestrijding en crisisbeheersing. Wij zetten ons in voor het versterken van veiligheid in de lokale samenleving. We beperken risico’s waar het kan en bestrijden incidenten waar het moet. Onze regio telt zo'n 500.000 inwoners. In onze plannen en activiteiten staan zij centraal.


Werken bij Veiligheidsregio IJsselland betekent een bijdrage leveren aan een veilige samenleving. Onze informele, open sfeer gericht op samenwerking kenmerkt de organisatie.

De organisatie
Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie in ontwikkeling met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en work-life balance door middel van programma’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid, betaald ouderschapsverlof, bestedingsruimte in verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudget.

Kijk voor meer informatie op www.vrijsselland.nl